Onze producten

1238084_467760293321609_47949285_n

Product met een verhaal

Alle producten van Oma’s United worden gemaakt door ouderen met behoefte aan sociaal contact. Zij maken deze producten op de workshops die wij voor hen hebben georganiseerd. Met veel liefde en creativiteit worden de producten voor u gemaakt. Onze producten zijn zo duurzaam mogelijk gemaakt, vaak op basis van gerecyclede materialen. Achter elk product zit een verhaal!

Op zoek naar een leuk cadeau voor anderen of jezelf?

De producten die de oma’s maken, worden op verschillende plekken verkocht. We zijn te vinden in Jut & Jul in Utrecht (Telingstraat 11), op verschillende markten zoals Gat in de Markt en de Swan Market of je kan heel makkelijk online bestellen via onze webshop (bestellingen in Utrecht zijn zonder verzendkosten!). Ook kunnen we producten maken op bestelling, bijvoorbeeld tasjes met je teamnaam erop of specifieke geschenken voor uw bedrijf! Voor vragen of opmerkingen kunt u ons mailen via omasunited@enactusutrecht.nl.

Oma’s United heeft veel verschillende soorten producten. Bijvoorbeeld deze vrolijk beschilderde pollepels en spatels! Ze zijn te koop in setjes van drie voor maar €7,50!

Bestellen1

Ook hebben we super leuke, linnen tasjes! Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Elk tasje is handgemaakt en uniek. De tasjes kosten €7,50 per stuk. Het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen ontwerp door de oma’s te laten maken!
IMG_9504
IMG_9550 IMG_9552