Onze oma’s

Oma’s United heeft twee locaties in Utrecht waar we wekelijks creatieve middagen organiseren. Ongeveer dertig oma’s in totaal komen dan gezellig met ons knutselen. Stuk voor stuk zijn het lieve, grappige en enthousiaste vrouwen. Hieronder mogen wij een paar van hen aan u voorstellen:

Oma Joke, 77 jaar

Joke vormt samen met Marianne het duo dat al vanaf het begin van de pilot meedraait in de workshops. Joke houdt van puzzelen, creatief bezig en klassieke muziek luisteren. Helaas volgt zij nu een streng dieet, anders had zij nog wel eens Brussels lof met ham en kaas gegeten, dat vond ze altijd zo lekker. Haar lievelingsboeken zijn Antonie, Haar naam was Sarah en boeken van schrijfster Hella Haase.

Oma Grada, 83 jaar

Grada houdt van knutselen en kaarten maken. In haar vrije tijd heeft zij speciaal voor Oma´s United met huishoudartikelen iets moois in elkaar geknutseld. Evenals Joke houdt ook Grada van het boek “Haar naam was Sarah”. Grada gaat nog wekelijks naar het uurtje ‘Bewegen op Muziek’. In het verleden is zij nog vrijwilliger geweest van Stichting de Zonnebloem.

Oma Els, 77 jaar

Ze noemt zichzelf de minst creatieve van het stel, maar ondertussen maakt ze heel toegewijd prachtige producten. De tassen die zij in de laatste workshop heeft gemaakt zijn echte topstukken van onze nieuwe collectie.

Oma Pieneke, 79 jaar

Pieneke houdt van pianospelen, liefst doet zij dit met zijn tweeën. Verder heeft zij altijd veel kaarten gemaakt, gebreid en gehandwerkt. Pieneke woont nog steeds in haar geboortehuis; een prachtig huis met twee verdiepingen die zij nog steeds zelf goed weet te onderhouden.

IMG_9507 IMG_9542 IMG_39351-600x400

MVI_7009.Still005 (1) MVI_7009.Still003

IMG_3938