Ons team

Het team wat Oma’s United draaiende houdt bestaat niet alleen uit de zeven studenten van het team, maar ook uit de stagiaires van het ROC, vrijwilligers en onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat deze creatieve middagen wekelijks mogelijk zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Daarom willen wij hen graag aan jullie voorstellen:

Mark Peels

Ik ben Mark, de teamcaptain van Oma’s United. Ik ben 24 jaar oud en studeer Human Resource Management. Hiernaast ben ik nu ongeveer driekwart jaar actief bij Enactus Utrecht en heb ik het hier super naar mijn zin. Ik vind het heerlijk om met gedreven en ondernemende mensen in de IMG_3545weer te zijn.

Wat Oma’s United zo leuk maakt, is de blijdschap en dankbaarheid van de ouderen als ze weer een middag gezellig aan het werk gaan.

In plaats van dat het energie kost, krijg je hier energie van. Oma’s United is voor mij de ideale mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een daadwerkelijk verschil te maken in het leven van een ander. Ik hoop, en daar doen we met het hele team keihard ons best voor, dat Oma’s United de komende jaren nog heel veel eenzame ouderen gelukkig gaat maken!

 

Anne Vermeulen

Ik ben Anne Vermeulen, 19 jaar oud en bekleed de functie productontwerpIMG_3542 bij Oma’s United. Ik zit op dit moment in het tweede jaar van bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast werk ik in de bediening van Gys, een biologisch restaurant in Utrecht.

Ik zit nu drie maanden bij Oma’s United en het bevalt me heel erg goed. Ik vind het leuk dat ik creatief bezig kan zijn door elke week een product voor de workshops te bedenken.

Maar wat ik het allerleukste vind, is dat de oma’s heel dankbaar zijn.

Het is leuk om te zien hoe veel oma’s echt een band met elkaar opbouwen en met veel plezier de workshops volgen. Dit is precies wat mij motiveert!

 

Winnie Scherpenzeel

Ik ben Winnie Scherpenzeel, 21 jaar oud en studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en zit momenteel in mijn derde jaar. Dus hopelijk studeer ik aankomende juni al af! Mijn hobby’s zijn hardlopen, volleyballen, snowboarden, koken en socializen met vrienden. Binnen Oma’s United ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de partners. IMG_3543

Ik houd gewoon van ouderen!

Mijn eigen opa’s en oma’s heb ik ook altijd bewonderd. Ze hebben zoveel levenservaring, heerlijk vind ik het om naar hun verhalen van vroeger te luisteren. Toen ik hoorde van Oma’s United was ik dus ook meteen enthousiast. Heel bijzonder om je in te kunnen zetten voor een project als dit, waarmee de eenzaamheid onder ouderen een beetje kan worden tegengegaan. De oma’s zijn met de workshops van Oma’s United een middag gezellig onder de mensen en wij als studenten krijgen weer enorm veel energie van hun inzet en tevredenheid. Het is een super combinatie en daarom hoop ik dat nog veel meer oma’s in de toekomst deel kunnen gaan nemen aan de workshops van Oma’s United! 

Matthijs Groot

Ik ben Matthijs, recent ben ik 23 jaar geworden en ik begeef mij in de eindfase van de bachelor bestuur- en organisatiewetenschappen. Ik ben gedreven en energiek aangelegd en haal veel plezier uit persoonlijk contact met mensen alsmede actief sporten. Binnen Oma’s United vul ik de functie in van stage en vrijwilligersbegeleider. IMG_3544

Ik ben al een tijdje actief bij Oma’s United en heb mij altijd met veel plezier ingezet voor deze organisatie. Het duurzaam contact houden met diverse groepen mensen is een belangrijk onderdeel van mijn functie, dit beschouw ik dan ook als zeer waardevol en ik hoop hier in de toekomst nog veel meer over te leren.

Het daadwerkelijk iets terug doen voor een zwakkere groep in de samenleving en het ondernemend bezig zijn is een combinatie waar ik veel plezier uit haal.

Ik ga er vanuit dat er voor mij en Oma’s United nog veel waardevolle lessen te leren zijn en dat wij als groep een steeds grotere ‘sociale impact’ zullen gaan maken!

Ellis Kienhuis

Hoi ik ben Ellis en ik vervul dit jaar de functie van penningmeester binnen Oma’s United. Dit houdt in dat ik alle financiële zaken op orde houdt en bijvoorbeeld de kostprijzen van onze nieuwe producten bereken. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht.

Oma’s United is voor mij bijzonder doordat het, het maatschappelijk probleem van eenzame ouderen in Utrecht oplost door middel van sociaal ondernemerschap.

Het idee dat je op een verantwoorde manier iets terug doet voor de maatschappij, en de oma’s hierbij in het bijzonder, zijn voor mij erg waardevol.

Het voelt goed om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan op een leuke en leerzame manier binnen Enactus Utrecht samen met andere studenten. Daarbij zijn de workshops die wij iedere week voor onze Oma’s organiseren, altijd weer een feestje om heen te gaan!

Eva van der Nat

Mijn naam is Eva van der Nat, ik ben 19 jaar oud en studeer Economics and Business Economics aan de Universiteit. Bij Oma’s United ben ik de secretaris van het team, wat inhoudt dat ik vooral bezig ben met het plannen van de workshops, het vervoer voor de oma’s regel en onze mail bijhoud. Toen ik tijd over bleek te hebben naast mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vind ik bij Oma’s United in het runnen van een eigen onderneming en in het leren samenwerken met anderen. Hiernaast haal ik ontzettend veel plezier uit het contact met onze doelgroep: eenzame ouderen.

Het contact met al onze oma’s en ons eigen teampje maakt Oma’s United voor mij zo speciaal.

Maud Grootelaar

Mijn naam is Maud, 21 jaar en ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ik doe aan hardlopen en vind nieuwe steden en culturen ontdekken het allerleukste wat er is. Bij Oma’s United richt ik mij op de marketing & sales. IMG_3537

Dit jaar ben ik als nieuw lid het team komen versterken en ik vind het super leuk.

Het is heel waardevol om iets te kunnen doen tegen de eenzaamheid die ouderen ervaren.

Zelf vind ik het altijd heel gezellig om mijn eigen opa’s en oma’s op te zoeken, maar doordat ik in Utrecht woon en zij in Twente lukt dat niet altijd zo vaak als ik wil. Daarom vind ik het leuk om dit wel te kunnen doen met oma’s uit Utrecht, die daar ook behoefte aan hebben. Daarnaast is het ook een hele leerzame ervaring binnen dit team en zijn de workshops altijd heel gezellig!